23 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Accident rutier cu victime în Todirești

3 bărbaţi au scăpat ca prin urechile acului în urma unui grav accident rutier petrecut aseară la ora 23:38. Maşina în care se aflau a fost avariată în proporţie de 95% după ce a ajuns într-un pârâu din comuna Todirești.

Deoarece conducătorul auto nu a adaptat viteza de mers în timp ce cobora o pantă pe un drum pietruit din satul Stroieşti, a pierdut controlul maşinii, a ieşit de pe carosabil şi a intrat în mai mulţi pomi de pe marginea drumului, maşina oprindu-se în pârâul Recea din localitate.

În autoturism mai erau doi bărbaţi. Dintre victimele accidentului doar un tânăr de 22 ani din Răducăneni a rămas internat la Spitalul din Paşcani pe secţia de Chirurgie.
Şoferul în vârstă de 37 ani din Holboca dar şi celălalt pasager din maşină s-au ales cu traumatisme uşoare şi au fost lăsaţi să plece la domiciliu.
Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi în funcţie de numărul zilelor de spitalizare ale pasagerului internat se vor lua măsurile impuse.
Şoferul a fost testat alcoolscopic iar rezultatul a fost negativ.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow