More

  Accident rutier cu victime în Todirești

  Array

  3 bărbaţi au scăpat ca prin urechile acului în urma unui grav accident rutier petrecut aseară la ora 23:38. Maşina în care se aflau a fost avariată în proporţie de 95% după ce a ajuns într-un pârâu din comuna Todirești.

  Deoarece conducătorul auto nu a adaptat viteza de mers în timp ce cobora o pantă pe un drum pietruit din satul Stroieşti, a pierdut controlul maşinii, a ieşit de pe carosabil şi a intrat în mai mulţi pomi de pe marginea drumului, maşina oprindu-se în pârâul Recea din localitate.

  În autoturism mai erau doi bărbaţi. Dintre victimele accidentului doar un tânăr de 22 ani din Răducăneni a rămas internat la Spitalul din Paşcani pe secţia de Chirurgie.
  Şoferul în vârstă de 37 ani din Holboca dar şi celălalt pasager din maşină s-au ales cu traumatisme uşoare şi au fost lăsaţi să plece la domiciliu.
  Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi în funcţie de numărul zilelor de spitalizare ale pasagerului internat se vor lua măsurile impuse.
  Şoferul a fost testat alcoolscopic iar rezultatul a fost negativ.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile la benzină și motorină au crescut. Scumpirea va avea efecte în lanț pentru români

  Creșterile sunt cauzate de majorarea accizelor Până și cea mai ieftină benzinărie vindea azi carburanții cu 5 lei pe litru. Mai precis, un litru...

  Centru de vaccinare pentru profesori la Târgu Frumos. Peste 500 de persoane s-au vaccinat la centrul din Pașcani

  Noutati in ceea ce priveste cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare. Incepand cu 8 februarie a.c., Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta...

  Anunt licitatie spatiu Pascani

  SCM GR I MUNCA COLECTIVA Pascani anunta scoaterea la licitatie pentru vanzare a spatiului in suprafata de 96,46 mp, situat in Pascani, strada Gradinitei, nr...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI