13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023

Accident rutier grav cu un motociclist, la ieșirea din Pașcani spre Moțca – FOTO

Accident rutier grav la ieșirea din Pașcani spre Moțca. Un motociclist, care a intrat in depasirea unei coloane de masini, a acrosat un autoturism care vira spre o strada secundara si s-a infipt intr-un panou publicitar din structura metalica. Barbatul a ramas blocat intre fiare, iar mopedul a zburat pe un camp, la cativa metri distanta. Din primele informatii, se pare ca victima a fost grav ranita, fiind preluata de o ambulanta cu medic. 

 

O depasire riscanta s-a terminat tragic, astazi, la iesirea din Pascani spre Motca, in dreptul depozitelor Viosand. Un tanar de 27 de ani, care conducea o motocicleta, a vrut sa treaca de o coloana de masini in mare viteza. In acel moment, un autoturism ar fi virat spre stanga, spre Bosteni, iar motociclistul l-a acrosat lateral, oprindu-se apoi intr-un panou publicitar cu structura metalica.

 

Barbatul a ramas intre fiarele, iar mopedul a zburat pe camp la cativa metri distanta. Martorii au sunat de urgenta la 112, iar la fata locului s-a deplasat o ambulanta cu medic. Din primele informatii, se pare ca victima era in stare grava si nu si-ar mai fi simtit picioarele.

Soferul care vira spre suburbie a spus ca nu l-a mai putut evita, deoarece avea viteza mare.

 

Politistii rutieri si criminalistii au inceput cercetarile pentru a stabili cine se face vinovat de aceasta tragedie.

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow