21.3 C
Paşcani
sâmbătă, martie 25, 2023
Array

Accident în lanț la ieșire din Pașcani – FOTO

Încă un accident rutier a avut loc. Astăzi, vineri, 28 iulie, în jurul orei 12:00, patru mașini s-au ciocnit fiind nevoie de intervenția celor de la SMURD și a celor de la Poliție pentru a interveni. O soferita, care ar fi circulat cu viteza, a lovit din spate, alte trei autoturisme care asteptau ca o dubita din fata sa intre pe o strada laterala. Doar femeia a avut nevoie de ingrijiri medicale, fara a avea, din fericire, rani grave.

Nefericitul moment s-a petrecut pe strada Dragoș Vodă din cartierul Fântânele, astazi in jurul orei 12:00. Accidentul a avut loc, se pare, din cauza unei șoferițe care nu a fost atentă a volan. Femeia a lovit din spate o coloana de masini, care asteptau ca o dubita sa intre pe o strada laterala.

In urma impactului, patru masini au fost avariate.

La fata locului au venit politistii si un echipaj SMURD, care a acordat ingrijiri medicale, unui barbat, care a venit cu pieptul de volan si soferitei, care a provocat accidentul, deoarece se simtea rau.

Femeia a fost dusa la Spitalul Municipal Pascani, unde i se va recolta sange pentru a vedea daca era sub influenta bauturilor alcoolice.

In cauza, s-a deschis un dosar de cercetare penala, iar soferii implicati urmeaza sa fie despagubiti pentru pagubele produse.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow