More

  Accident în lanț la ieșire din Pașcani – FOTO

  Array

  Încă un accident rutier a avut loc. Astăzi, vineri, 28 iulie, în jurul orei 12:00, patru mașini s-au ciocnit fiind nevoie de intervenția celor de la SMURD și a celor de la Poliție pentru a interveni. O soferita, care ar fi circulat cu viteza, a lovit din spate, alte trei autoturisme care asteptau ca o dubita din fata sa intre pe o strada laterala. Doar femeia a avut nevoie de ingrijiri medicale, fara a avea, din fericire, rani grave.

  Nefericitul moment s-a petrecut pe strada Dragoș Vodă din cartierul Fântânele, astazi in jurul orei 12:00. Accidentul a avut loc, se pare, din cauza unei șoferițe care nu a fost atentă a volan. Femeia a lovit din spate o coloana de masini, care asteptau ca o dubita sa intre pe o strada laterala.

  In urma impactului, patru masini au fost avariate.

  La fata locului au venit politistii si un echipaj SMURD, care a acordat ingrijiri medicale, unui barbat, care a venit cu pieptul de volan si soferitei, care a provocat accidentul, deoarece se simtea rau.

  Femeia a fost dusa la Spitalul Municipal Pascani, unde i se va recolta sange pentru a vedea daca era sub influenta bauturilor alcoolice.

  In cauza, s-a deschis un dosar de cercetare penala, iar soferii implicati urmeaza sa fie despagubiti pentru pagubele produse.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet