More

  Accident rutier cu mai multe victime, pe strada Unirii din Pașcani – FOTO/VIDEO

  Array

  Accident rutier cu mai multe victime

  Accident rutier cu mai multe victime, pe strada Unirii din Pașcani. Din primele cercertări se pare că un biciclist a provocat accidentul rutier. Băut fiind și cu o pasageră pe ghidon, tânărul a depășit o camionetă parcată pe marginea străzii fără să se asigure, în acel moment circula regulament un taxi. Pentru a evita ciconirea, șoferul a tras dreapta de volan și a rămas înfipt în șanțul de pe marginea drumului. În mașină se aflau două pasagere, una dintre ele acuzând dureri la nivelul gâtului și coloanei.

  Clipă cu ghinion. Vineri seara, 1 iulie în jurul orei 20.30, a avut loc un accident rutier din care a rezultat mai multe persoane rănite.

  Pe strada Unirii din Pașcani, în zona troiței spre suburbia Lunca, un biciclist – Daniel Zaharia de 30 de ani, băut fiind, alcoolemie de peste 1 la mie în aerul expirat, și cu o pasageră pe ghidon, a depăsit fără să se asigure o camionetă parcată pe marginea drumului și era să intre într-un taxi care circula regulamentar.

  Șoferul a tras tare de volan dreapta și a intrat într-un cap de pod, să evite o tragedie, însă mașina s-a izbit cu putere de podeț și a ajuns în șanț, iar toți cei aflați în taxi s-au lovit la cap și acuzau dureri de coloană.

  Este vorba despre două pasagere, femei, una dintre ele fiind transportată la sitalul din Pașcani pentru investigații amănunțite de către Ambulanța chemată la fața locului. Personalul medical a acordat la îngrijirile necesare.

  Și șoferul de pe taxi, Ciprian Apostol în vârstă de 42 ani a fost una dintre victime. A fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultatul alcoolemiei fiind zero.

  S-a deschis dosar penal și pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs nefericitul incident.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  Amendamentele Olariu, pentru lista de investitii din acest an

  Administratia locala din Pascani se pregateste pentru dezbaterea si aprobarea bugetului dar si a listei de investitii pentru anul in curs. Documentele vor fi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI