23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Accident rutier cu cinci victime, în Codrii Pașcanilor

Un şofer inconştient a produs un accident rutier cu cinci victime, la sfârşitul săptămânii trecute, în Codrii Pascanilor. Conducătorul auto a intrat într-o depăşire neregulamentară a unei coloane de maşini, moment în care un autoturism care venea din sens opus a încercat să îl evite şi a intrat într-un alt vehicul care circula regulamentar. Şoferul vinovat a accelerat fără să se uite ce nenorocire a produs, fiind căutat şi acum de oamenii legii.

Cinci victime, dintre care una în stare gravă. Acesta este bilanţul unui accident rutier, ce a avut loc sâmbătă la amiază, în apropiere de Cabana Codrii Pascanilor. Un şofer care nu a avut răbdare într-o coloana de maşini, a intrat într-o depăşire riscantă şi a produs o tragedie. Un autoturism care circulă din sens opus, condus de un tânăr din Moţca, a încercat să îl evite, însă, a intrat într-un alt vehicul care circula regulamentar.

În urma impactului, şoferul celei de-a treia maşină, un tânăr de 25 de ani din comună Grajduri, a fost rănit grav. Alţi patru pasageri din cele două autoturisme implicate au avut nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie şi Ambulanţă.

Potrivit celor spuse de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Iaşi, Anca Vijiac, şoferul vinovat ar fi scăpat că prin urechile acului, fără să păţească nimic şi a fugit de la locul accidentului. Oamenii legii îl caută şi a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului.

Menţionăm că traficul rutier a fost restricţionat în zona pentru câteva zeci de minute.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow