6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Accident rutier cu 3 victime. O femeie a rămas încarcerată

O femeia a rămas încarcerată într-o maşină, după ce această a fost scăpată de sub control de către şoferul care nu a mai putut stăpâni autoturismul într-o curbă, mai ales că nici viteză nu a fost adaptată la carosabilul umed. Nefericitul moment avut loc ieri seară, 7 mai, în jurul orei 17.00 pe drumul european 583, între Târgu Frumos şi Roman, pe rază localităţii Mirceşti.

SMURD

La faţă locului au fost solicitaţi poliţiştii şi pompierii care au acordat primele îngrijiri medicale, iar femeia în vârstă de 33 de ani a fost scoasa din fiarele contorsionate şi transportată de echipajul SMURD din Târgu Frumos la Spitalul „Sfântul Spirodon” din Iaşi pentru investigaţii.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţă locului au testat şoferul, un bărbat în varsta de 54 de ani cu aparatul alcooltest pentru stabili dacă a consumat alcool. Rezultatul a fost negativ. În cauza s-a întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă.

Menţionăm că în maşină, pe lângă şofer şi femeie, se mai află un pasager, un bărbat în vârstă de 43 de ani. Toţi trei au ajuns la spital pentru investigaţii suplimentare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow