9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Accident pe trecerea de pietoni, în centrul Pașcaniului

Accident rutier chiar pe trecerea de pietoni în centrul Pașcaniului. Totul a avut loc într-un moment de neatenție și din partea șoferului și din partea pietonului. Acum, victima ce are peste 70 de ani, se află pe mâna medicilor de la CPU Pașcani, iar șoferul este cercetat de polițiști. Cetățenii care au fost martori ai nefercitul moment spun că acesta se putea preveni. 

Un pieton a fost lovit chiar pe trecerea de pietoni în centrul Pașcaniului vis a vis de clădirea Evidența Populației. Bătrâna a încercat să traverseze strada, având și câteva sacoșe în mâna, însă a fost lovită și izbită la pământ de către un autoturism condus de un bărbat care a declarat oamenilor legii că a fost orbit de soare și nu a mai văzut nimic.

Femeia acuza dureri la spate și un picior fiind transportată de către persoanlul medical de la Serviciul Ambulanță Pașcani la Compartimentul de Primiri Urgențe acolo unde, după primul ajutor medical acordat, va fi supusă mai multor investigații.

Șoferul care a produs accidentul și care se afla la volanul unui autoturism Ford nu a vrut să comenteze situația.

Matorii care au văzut cele întâmplate spun că acest accident putea fi evitat iar atenția trebuie sportită din partea tuturor participanților la trafic, șoferi și pietoni.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rurier și pentru a se lua măsurile care se impun în astfel de cazuri.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow