More

  Accident pe trecerea de pietoni, în centrul Pașcaniului

  Array

  Accident rutier chiar pe trecerea de pietoni în centrul Pașcaniului. Totul a avut loc într-un moment de neatenție și din partea șoferului și din partea pietonului. Acum, victima ce are peste 70 de ani, se află pe mâna medicilor de la CPU Pașcani, iar șoferul este cercetat de polițiști. Cetățenii care au fost martori ai nefercitul moment spun că acesta se putea preveni. 

  Un pieton a fost lovit chiar pe trecerea de pietoni în centrul Pașcaniului vis a vis de clădirea Evidența Populației. Bătrâna a încercat să traverseze strada, având și câteva sacoșe în mâna, însă a fost lovită și izbită la pământ de către un autoturism condus de un bărbat care a declarat oamenilor legii că a fost orbit de soare și nu a mai văzut nimic.

  Femeia acuza dureri la spate și un picior fiind transportată de către persoanlul medical de la Serviciul Ambulanță Pașcani la Compartimentul de Primiri Urgențe acolo unde, după primul ajutor medical acordat, va fi supusă mai multor investigații.

  Șoferul care a produs accidentul și care se afla la volanul unui autoturism Ford nu a vrut să comenteze situația.

  Matorii care au văzut cele întâmplate spun că acest accident putea fi evitat iar atenția trebuie sportită din partea tuturor participanților la trafic, șoferi și pietoni.

  Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rurier și pentru a se lua măsurile care se impun în astfel de cazuri.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet