More

  Accident pe strada Garii, un biciclist a ajuns la Spital

  Array

  ACCIDENT

  Eveniment auto pe strada Garii, in apropiere de Depoul CFR din Pascani, unde un autoturism de teren a lovit usor un biciclist.

  Mai exact, este vorba despre Cristinel Barhan de 32 ani din localitatea Motca, care conducea un autoturism, dinpre lacul Pestisorul catre Gara, cand l-a agatat cu oglinda pe Mihai Florea de 70 ani din Pascani, care se afla pe bicicleta.

  In urma accidentului, batranul a cazut si nu s-a mai putut ridica, iar la fata locului a sosit imediat un echipaj SMURD care l-a transportat pe batran la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani. Doctorii au stabilit faptul ca batranul a suferit mai multe traumatisme si l-au internat pentru mai multe analize.

  Mai mult, sotia soferului a facut un adevarat circ, amenintand in mai multe randuri ziaristii prezenti la fata locului.

  Mihai Florea, ne-a declarat ca a semnalizat, intinzand bratul, ca doreste sa depaseasca o gaura de canal moment in care a fost agatat cu oglinda de catre soferul autoturismului.

  Politstii de la Biroul Rutier Pascani, continua cercetarile pentru a determina cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cuplurile de aur din Moțca vor fi premiate de administratia locală

  Desi traim vremuri grele, cu o pandemie care ne-a schimbat vietile, administratia locala din comuna Motca nu a uitat de cuplurile de aur din...

  Platforme pentru colectarea gunoiului,  fara proiect si autorizatie

  Administratia locala din Pascani a finalizat lucrarile de amenajare a doua platforme pentru colectarea selectiva a gunoiului menajer, in cadrul unui program pilot anuntat...

  Cum vor circula autobuzele de Ziua Nationala

  Operatorul pascanean de transport public local  a anuntat modificari in programul curselor pentru zilele de 30 Noiembrie si 1 decembrie a.c.. Chiar daca sunt...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI