11.9 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Accident pe scările mari. Păşcănenii circulă chiar dacă este şantier

Atenţie mare dacă îndrăzniţi să vă aventuraţi pe scările mari şi cele mici. Asta deoarece, lucrările încă nu au fost finalizate, iar zona respectivă are regim de şantier. Un bărbat a ajuns la spital în această dimineaţă după ce s-a agăţat într-o sârmă de fier beton când încerca să coboare scările mari.

scarile mari
Mai sunt câteva săptămâni pentru şantierele din Paşcani. Chiar şi aşa, mulţi cetăţeni distrug orice afiş şi chiar garduri pentru a nu folosi rutele ocolitoare din Municipiu, pe Marzasca, 1 Decembrie şi Republicii, pentru că distanţă e prea mare.

accidentat pe scarile mari

Aşa s-a întâmplat şi azi dimineaţă când un bărbat în toată firea, venit recent din străinătate, a coborât scările, chiar dacă a văzut că sunt muncitori care lucrează la amenajarea lor.

Incindetul s-a petrecut azi dimineaţă în jurul orei 9.20 pe scările mari. El spune că a întrebat muncitorii de acolo dacă se poate circula în zona şi a primit confirmare. Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost rănit la piciorul drept. A ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Ba mai mult, a anunţat şi poliţia şi chiar la primărie.

accidentat pe scarile mari 1

Bărbatul spune că vrea despăgubiri pentru că nu si-a cerut nimeni scuze pentru că s-a lovit. Măcar o pereche de pantaloni.

Astăzi la amiază, o echipa de la BIT TV a fost prezentă la faţa locului, însă circulaţia a fost interzisă, fiind puse din nou garduri de sârmă.
Cei mai nervoşi au fost cetăţenii care trebuiau să ajungă dintr-o zona în altă a oraşului. Ei spun că administraţia locală trebuia să ia decizia de a le repare pe rând.

oamnei scari

Această femeie care e trecută de 40 de ani a fost nevoită să sară un gard, prin curtea unui păşcănean, sus, în capătul scărilor mari. Ea spune că muncitorii de la baza scărilor i-au spus că e permis accesul.

Şi aceşti băieţi au făcut la fel. – vezi in materialul video.

În această situaţie se regăsesc zeci de persoane care se încăpăţînează să circule pe scările aflate în regim de şantier. Admninistratia locală din Municipiu spune că ea nu îşi asumă nici o răspundere pentru eventualele incidente petrecute în aceste zone.

Scările mari, mici şi Esplanada sunt în acest moment în reparaţii. Ele fac parte din programul PID, termenul de finalizare fiind spre sfârşitul toamnei a acestui an.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow