More

  Bărbat tăiat de tren la trecerea spre suburbia Lunca

  Array

  Accident groaznic in aceasta dimineata la Pascani. Un barbat de 50 ani a murit dupa ce a fost calcat de tren, in apropiere de intrarea secundara la fosta societate Remar Pascani. Vasile Manastireanu, din suburbia Lunca, a vrut sa traverseze calea ferata, moment in care a fost accidentat mortal. Nu a auzit trenul care venea de la Suceava. Si –a gasit sfarsitul sub rotile lui.

  La fata locului a venit de urgenta un echipaj de ambulanta, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.
  Nu este pentru prima data cand barbatul traversa prin acel loc. Zona respectiva face legatura intre suburbia Lunca si Pascani, motiv pentru care aproape locuitorii trec printre liniile de cale ferata.

  Si copiii care vin de la scoala obisnuiesc sa traverseze calea ferata, unii nesupravegheati chiar daca este periculos. De exemplu astazi, o fetita de numai cativa anisori a fost la un pas de a ajunge sub rotile trenului. S-a oprit pe calea ferata speriata de sunetul locomotivei. A avut insa puterea de a mai face un pas din fata mortii.

  Oamenii stau cu frica in san atunci cand trec printre linii, dar spun ca nu au alta varianta. Ar trebui sa inconjoare kilometri intregi pe la bariera pe unde merg masinile. Cu ani in urma, foloseau o pasarela special contruita pentru traversarea caii ferate. Dupa caderea regimului comunist ea nu a mai fost ingrijita . Acum nu mai poate fi folosita deoarece podeaua este plina de gauri si putregai. Pentru a nu se intampla alte tragedii, in loc sa fie reparata pasarela de la Lunca a fost inchisa, portile fiind sudate.

  De-a lungul timpului in aceeasi zona s-au intamplat adevarate tragedii. Mai multi oameni au ajuns sub rotile trenului din neatentie sau pentru ca nu au avut timp sa se fereasca din fata destinului. Luncasii cer ajutorul autoritatilor si de aceasta data , pentru rezolvarea acestei probleme dar nimeni nu stie a cui este responsabilitatea.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  LA MULȚI ANI, TUTUROR FEMEILOR! Istoricul și semnificația zilei de 8 martie. Cum a apărut Ziua Internaţională a Femeii

  8 martie. Ziua internaţională a femeii, celebrată la 8 martie în ţări din lumea întreagă, serbează curajul și puterea femeilor care au jucat un rol...

  Mesaje de 8 Martie. Cele mai frumoase urări pentru femeile importante din viața voastră

  Mesaje de 8 Martie. Ziua Femeii a sosit, prilej pentru care trebuie să sărbătorim și să felicităm femeile importante din viața noatră.   Mesaje de 8 Martie...

  Vremea 8 – 21 martie 2021. De mâine seară iarna revine în forţă, ANM anunţă vreme rea în aproape toată ţara

  Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 8 - 21 martie 2021. Meteorologii anunţă o încălzire abia din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI