More

  Accident mortal la Cristești

  Array

  Accident mortal în această dimineaţă la Cristeşti. Un caruțaș şi-a pierdut viaţa după ce o maşină a intrat în atelajul în care se afla. La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Poliţie şi Ambulanţă.

  Zi fatidică pentru un bărbat de 45 ani din Moțca. În această dimineaţă se deplasa cu căruţa pe europeană în dreptul localității Cristești, moment în care a fost acroşat de o autoutilitară marca Iveco înmatriculată în Slovenia. Alături de căruţaş în atelaj se mai afla un tânăr de 23 ani. Nefericitul incident a avut loc în jurul orei 7.00.

  La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical care a transportat cei doi pasageri din căruţă la Spitalul Municipal de Urgenţă. În stare mai gravă a fost bărbatul în vârstă, care în ciuda manevrelor medicilor de a-i salva viaţa a decedat la scurt timp pe Secţia de Terapie Intensivă.

  În cazul tânărului din căruţă, în urma examenelor imagistice s-a constatat că prezenta contuzie la nivelul capului, coloană, coaste şi bazin. Acesta a rămas internat pentru investigaţii suplimentare.

  Conducătorul autoutilitarei în vârstă de 44 ani a fost testat alcoolscopic iar rezultatul a fost 0. În cauza poliţiştii rutieri au deschis dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs incidentul.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadrele didactice din județul Iași se pot vaccina la Târgu Frumos, un centru amenajat

  Printr-o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași s-au stabilit următoarele fluxuri și centre de vaccinare care vor fi deschise începând...

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI