More

  Accident la o școală din Pașcani. Un panou s-a prăbușit peste un elev

  Array

  colegiul_tehnicAccident la Colegiul Tehnic “Unirea” din Pascani. In cursul zilei de ieri, un elev in varsta de 13 ani, a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost lovit in cap de un panou, de fata cu diriginta sa.

  Bogdan Prisacaru, elev in clasa a VI-a A a primit primul ajutor din partea medicului de la cabinetul scolar iar mai apoi a fost transportat cu o ambulanta la spital, deoarece, din cauza greutatii obiectului, s-a ales cu capul spart.

  Intamplarea a avut loc in timpul pauzei, cand diriginta Carmen Marcu i-a adunat pe copii in laboratorul de Geografie si discuta cu ei despre activitatile din 1 iunie. Elevii au ramas socati cand au vazut cum panoul s-a desprins dintr-odata de pe perete si un colt a ajuns in capul colegului lor.

  Profesorul a sunat imediat la 112, cand a vazut ca baiatul era plin de sange pe fata si acuza dureri mari.

  Imediat, la unitatea scolara a fost dirijat un echipaj de ambulanta cu medic si o patrula a Politiei Pascani.

  In urma incidentului, elevul s-a ales cu o plaga de cativa centimetri la cap si conform protocolului medicii din Compartimentul de Primiri Urgente l-au transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, pentru investigatii amanuntite.

  Diriginta clasei a VI-a A a declarat ca regreta acest incident si nu isi explica cum de panoul a cedat si a ajuns in capul copilului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI