More

  Accident la o școală din Pașcani. Un panou s-a prăbușit peste un elev

  Array

  colegiul_tehnicAccident la Colegiul Tehnic “Unirea” din Pascani. In cursul zilei de ieri, un elev in varsta de 13 ani, a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost lovit in cap de un panou, de fata cu diriginta sa.

  Bogdan Prisacaru, elev in clasa a VI-a A a primit primul ajutor din partea medicului de la cabinetul scolar iar mai apoi a fost transportat cu o ambulanta la spital, deoarece, din cauza greutatii obiectului, s-a ales cu capul spart.

  Intamplarea a avut loc in timpul pauzei, cand diriginta Carmen Marcu i-a adunat pe copii in laboratorul de Geografie si discuta cu ei despre activitatile din 1 iunie. Elevii au ramas socati cand au vazut cum panoul s-a desprins dintr-odata de pe perete si un colt a ajuns in capul colegului lor.

  Profesorul a sunat imediat la 112, cand a vazut ca baiatul era plin de sange pe fata si acuza dureri mari.

  Imediat, la unitatea scolara a fost dirijat un echipaj de ambulanta cu medic si o patrula a Politiei Pascani.

  In urma incidentului, elevul s-a ales cu o plaga de cativa centimetri la cap si conform protocolului medicii din Compartimentul de Primiri Urgente l-au transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, pentru investigatii amanuntite.

  Diriginta clasei a VI-a A a declarat ca regreta acest incident si nu isi explica cum de panoul a cedat si a ajuns in capul copilului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet