More

  Accident la intrare in Pașcani. O remorcă la un pas sa distrugă benzinăria Rompetrol

  Array

  accident benzinarieRemorca unui autocar a fost la un pas sa produca o adevarata tragedie, in aceasta dimineata. In jurul orelor 03:00, la intrarea in Pascani dinspre Gastesti, vehiculul tractat de un autobuz de persoane a ramas fara control si s-a izbit violent de un stalp de la intrarea in statia Rompetrol.

  Angajatii din benzinarie s-au speriat groaznic cand au auzit bubuitura puternica si cand au iesit afara, au vazut cum remorca se deplasa singura pe sosea.

  La fata locului, s-a deplasat un echipaj al Politiei Rutiere Pascani. Din primele verificari s-a stabilit ca accidentul a fost provocat de ruperea protapului ce facea legatura intre cele doua vehicule.

  Soferul autocarului din Republica Moldova, Petrica Bălbuțel, in varsta de 38 de ani, a declarat oamenilor legii ca a vazut in oglinda cum deodata remorca s-a desprins si se indrepta cu viteza spre benzinarie.

  Incidentul se putea transforma intr-o adevarata tragedie, daca vehiculul ajungea intr-una din pompele cu produse petroliere. In urma evenimentului, stalpul a fost distrus in totalitate iar remorca in proportie de 10%.

  Politistii continua cercetarile pentru a se stabili daca soferul se face vinovat in vreun fel de producerea accidentului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet