15.8 C
Paşcani
duminică, octombrie 2, 2022
Array

Accident la ieșirea din Pașcani. Victima era în stare de ebrietate

- Advertisement -

Accident rutier grav la Pașcani, în urma căruia victima, aflată în stare de ebrietate a ajuns la spital cu răni grave, iar șoferul s-a ales cu dosar penal și parbrizul spart. Bătrânul s-a dezechilibrat în timp ce mergea pe stradă și a căzut peste mașina implicată în accident.

Luni seara în jurul orelor 20.00, pe strada Grădiniței, la ieșirea din localitatea Pașcani înspre Iași a avut loc un accident grav de circulație, chiar pe podul aflat deasupra căii ferate. Șoferul în vârstă de 44 de ani a accidentat un cetățean în vârstă, care circula neregulamentar pe carosabil, deși porțiunea de drum avea prevăzute și trotuare. Acesta s-a dezechilibrat în timp ce mergea, iar șeferul nu a mai avut timp să evite coliziunea.

Pietonul acccidentat era în stare avansată de ebrietate, fapt depistat de polițistii ajunși la fața locului pentru cercetări, situație care a îngreunat și identificarea sa. Bărbatul de 55 de ani, a fost dus de urgență la spital pentru îngrijiri medicale deoarece avea numeroase răni la cap din cauza impactului violent cu parbrizul mașinii. Având în vedere gravitatea traumatismelor, a fost transferat la Secția de Neurochirurgie din Iași pentru intervenții și tratament de specialitate.

A fost testat alcoolscopic și șoferul mașinii, dar acesta nu consumase băuturi alcoolice. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele său conform procedurilor și urmează cercetările pentru a fi stabilită cauza accidentului și a fi luate măsurile legale ce se impun.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow