22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Accident în lanţ cu patru maşini – VIDEO

În aceasta dimineaţă a avut loc un accident în care au fost implicate patru autoturisme. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţei şi de la Ambulanţă.

UPDATE 10:15

În urma accidentului, două persoane au fost rănite ușor. Acestora le-a fost acordat îngrijiri medicale de către medicii din Ambulanța ajunsă la fața locului. Cele două persoane nu au dorit să fie transportate la spital. Șoferii au fost testați de polițiști și a reieșit că nu consumaseră alcool.

UPDATE 9:50

Accidentul a avut loc din cauză că nu a fost păstrată distanţa dintre autoturisme. In autoutilitara Sprinter a intrat o autoutilitră Iveco, urmată de un Sandero şi o altă autoutilitară Iveco. Cel mai avariat autoturism este Dacia Sandero. Maşinile circulau din Iaşi înspre sensul giratoriu care face legătura cu şoseau de centură. În urma accidentului două persoane au fost rănite uşor şi au fost transportate la spital.

STIRE INITIALA: În aceasta dimineaţă a avut loc un accident în care au fost implicate patru autoturisme. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţei şi de la Ambulanţă. Vom reveni cu amănunte de la fata locului.

Video – AICI 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow