11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Accident în fața unei școli din Pașcani

Astăzi la amiază a avut loc un accident în fața unei școli din Pașcani, la scurt timp după ce elevii ce învață de dimineață, ieșiseră de la cursuri.

În fața unei școli din Pașcani, în jurul orelor 12.30, astăzi, două mașini au fost implicate într-un accident rutier ușor.
Un șofer din localitate intenționând să schimbe direcția de mers, nu s-a asigurat în timp util și a fost acroșat de o mașină care venea din același sens de mers. Ambele mașini veneau dinspre centrul orașului spre direcția intersecției de la Spitalul Municipal, iar mașina cealaltă implicată în accident era cu număr de Suceava.

La fața locului s-a prezentat și un echipaj de poliție pentru a analiza situația. Din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime, iar polițiștii au discutat cu șoferii, urmând ca aceștia să se hotărască dacă se înțeleg fără urmări legale sau merg la sediul poliției pentru cercetări.

Deși cele două mașini au fost avariate ușor, șoferii implicați s-au aprins în discuții încercând să găsească vinovatul. Din fericire polițistul aflat la fața locului le-a explicat celor doi șoferi care sunt cauzele și implicațiile accidentului și cel mai probabil aceștia urmează să se înțeleagă pe cale amiabilă.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow