3.5 C
Paşcani
marți, noiembrie 29, 2022
Array

Grav accident rutier, la iesire din Ruginoasa, cu victime

 

 

In aceasta dimineata, in jurul orei 9.50 a avut loc un accident auto pe raza localitatii Ruginoasa. Un autoturism marca Volkswagen, circula cu viteza dinspre Targu-Frumos spre Pascani, cand soferul a pierdut controlul intr-una din curbele de la intrarea in Ruginoasa. De pe contrasens venea un autocamion inmatriculat in judetul Cluj, condus de catre Ioan Roba de 36 ani, in care autoturismul marca Volkswaghen a intrat.

In urma impactului cele doua autovehicule au fost aruncate de pe suprafata carosabila, iar 3 persoane au fost accidentate dintre care una grav. Este vorba despre cei 3 pasageri ai autoturismului VW cu numarul de inmatriculare: IS 08 BSF. Soferul si pasagerul din dreapta, Daniel Armanu au fost gasiti inconstienti in masina, iar pasagera din spate Maria Floricel de 31 ani este constienta dar in stare de soc.

Doctorii de pe ambulanta au acordat primul ajutor celor doi barbati, iar din declaratiile dr. Diana Cimpoiesu, se pare ca soferul are sanse mici de supravietuire, iar pasagerul din dreapta a fost stabilizat.

 

Vom reveni cu amanunte

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow