11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Senator păşcănean, implicat într-un accident rutier

Un parlamentar din Paşcani a fost implicat într-un accident rutier. Senatorul PSD Florin Constantinescu a accident uşor o tânăra de 27 de ani şi copilul ei de un an, aseară pe şoseaua Păcurari din Iaşi.

Victimele se aflau într-o maşină oprită la o trecere de pietoni. Şoferul pascanean nu a reuşit să oprească la timp maşina şi a intrat în autoturismul din faţă. În urma impactului a fost avariată încă o maşină aflată în aşteptare iar victimele au fost trasnportate la spital, cu răni uşoare.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii de la Circulaţie. Şoferii implicaţi în accident au fost verificaţi cu alcooltestul dar nici unul dintre ei nu era sub influenţa alcoolului.

Din primele cercetări reiese că parlamentarul aflat la volan nu a reuşit să oprească maşina la timp şi s-a izbit în cele două maşini aflate în aşteptare la trecerea de pietoni. Florin Constantinescu spune că de vină ar fi un alt şofer care ar fi făcut o manevră neaşteptată, motiv pentru care celelalte maşini au fost nevoite să oprească.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal in acesta cauza şi continuă cercetările.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow