1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Accident grav în această dimineaţă în Sârca: șapte persoane au murit (VIDEO-FOTO)

Un accident extrem de grav a avut loc în această dimineaţă la ieşirea din localitatea Sârca-Bălţaţi spre Târgu Frumos. Şapte persoane şi-au pierdut viaţa în urma incidentului rutier.

UPDATE (8:55): La faţa locului au ajuns rudelelor celor decedaţi în accident ca să indentifice pe cei dragi. Poliţia a strâns toate documente persoanelor implicate în incident şi le va folosi pentru identificare.

UPDATE (8:42) Toate cele şase persoane din autoutilitară care au decedat în urma impactului fatal erau din localitatea Boureni. Ei mergeau la muncă, în Iaşi.

UPDATE (8:25) Camionul, care mergea dinspre Iaşi spre Târgu Frumos, a derapat în curbă a lovit cu remorca echipajul de salvare, s-a rotit pe mijlocul şoselei după care a intrat pe contra-sens şi a lovit fatal şi autoutilitara, susţin martorii prezenţi la faţa locului.

COMUNICAT POLIŢIE: În această dimineaţă, în jurul orei 6.40, am fost sesizaţi despre faptul că pe DN 28, în afara localităţii Sârca, a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omeneşti.

Din cercetările efectuate pâmă în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate trei vehicule, respectiv un autocamion, o ambulanţă şi un autovehicul. În urma impactului, mai multe persoane au fost rănite, iar pentru o parte dintre acestea a fost constatat decesul.

În prezent, la faţa locului sunt mai multe echipaje de poliţie rutieră care efectuează cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul şi acţionează pentru fluidizarea traficului rutier.

TEXT INITIAL: Au fost implicate: un camion, care transporta agregate, o autoutilitară (cu numere de Iaşi) şi o ambulanţă, care transporta o femeie gravidă. Şoferul camionului a decedat şi alte şase persoane din microbuz. Ambulanţa a fost proiectată în urma coliziunii la 100 de metri faţă de locul accidentului. La faţa locului au fost trimise multiple echipaje de intervenţie şi de prim ajutor. Deocamdată nu se ştie exact modul în care s-a produs accidentul, vom reveni cu noi amănunte.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow