More

  ACCIDENT GRAV CU TREI RANITI

  Array

  Accident grav cu trei răniţi la Deleni – Hîrlău. Şoferul unui tractor a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de un autoturism care circula regulamentar. La faţa locului au sosit echipaje de Poliţie şi Pompieri. Victimele au fost transferate la spital. Şoferul tractorului era băut, conform indicelui arătat de aparatul alcooltest.

  Accident rutier grav în după amiaza zilei de marţi, 8 decembrie în satul Maxut din comuna Deleni – Hîrlău. Trei persoane au fost grav rănite după ce în maşina lor a intrat un tractor. Şoferul a fost imobilizat între fiarele contorsionate ale autoturismului, iar pompierii de la Staţia din Târgu Frumos au intervenit pentru descarcerarea victimei.

  Nefericitul eveniment s-a petrecut marţi după amiză, 8 decembrie, în jurul orei 14.30 pe Drumul Național 28 B – E 58, la limita judeţelor Iaşi şi Botoşani. Vinovat de accidentul rutier se pare că ar fi şoferul tractorului care era şi băut, avea o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi a pătruns pe contrasens. În urma cercetărilor făcute de poliţişti, s-a descoperit că tractorul nu era înregistrat.

  În maşină se aflau trei persoane care au ajuns la Spital pentru investigaţii medicale. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de jumătate de ora.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI