16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Accident feroviar, la Stolniceni-Prajescu. Masina distrusa, pasagerii au scapat cu viata

Accident feroviar, la sfarsitul saptamanii, intr-o comuna din apropierea municipiului Pascani. O masina in care se aflau mai multe persoane a fost lovita de un tren de marfa. Motivul: soferul nu s-ar fi asigurat la trecerea de cale ferata. Ca printr-o minune, toti pasagerii au scapat cu viata si mai mult decat atat, cu lovituri usoare, care nu au necesitat spitalizare.

Trei persoane din comuna Stolniceni-Prajescu, satul Bratesti, au scapat cu viata dintr-un accident feroviar. Intamplarea a avut loc sambata dimineata, la o trecere de cale ferata. Soferul nu s-ar fi asigurat si cand a ajuns pe sine, a fost lovit de un tren de marfa care circula pe ruta Bacau-Pascani. Potrivit celor spuse de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, semnalele acustice si luminoase ar fi fost in functiune si avertizau sosirea locomotivei.

Ca printr-o minune, in urma impactului, nici o persoana nu a fost ranita grav, desi masina a fost distrusa in proportie de 85%. La fata locului, au fost echipaje de SMURD, politie si pompieri. Salvatorii au acordat ajutor medical, pasagerilor care au tras o sperietura zdravana.

Conducatorul auto, locuitor al comunei, a fost amendat de politisti cu 1.300 de lei si i s-a retinut permisul de conducere pentru urmatoarele 90 de zile.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow