28.3 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022

Accident feroviar la Hălăucești. Șofer de 36 de ani transportat la spital cu elicopterul SMURD

- Advertisement -

Accident feroviar grav joi, 30 mai, in jurul orei 14:10, la trecerea peste calea ferata din localitatea Halaucesti. Un sofer in varsta de 36 de ani care conducea o autoutilitara nu ar fi respectat semnalele acustice si luminoase si a fost lovit de un tren interregio Suceava-Bucuresti.


In urma impactului, masina a fost distrusa, insa din fericire, soferul a supravietuit. El a fost preluat de elicopterul SMURD si transportat la Spitalul Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iasi. Medicii au insa un pronostic rezervat pentru pacient.

A fost preluat un pacient in stare de coma, politrauma, stare grava cu intubatie si ventilatie mecanica, stabilire si transfer la Iasi, unde a fost predat colegilor de la urgenta de la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Nicolae Oblu”, avand cele mai importante leziuni cranio-cerebrale. Un prognostic rezervat, data fiind starea lui la preluare” a precizat Diana Cimpoiesu, medicul-sef UPU SMURD Iasi.

In cauza a fost deschis un dosar de cercetare penala iar verificarile politistilor continua pentru a stabili in ce conditii s-a petrecut accidentul.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow