13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

Accident de tren la Lespezi. Un băiat de 19 ani a fost descoperit fără o bucată din cap

 

Tragedie pe calea ferată. Un tânăr a fost decapitat de un tren

Tragedie într-o comună din apropiere de Pașcani. Un tânăr a fost decapitat de un tren. Polițiștii și medicii au venit de urgență la fața locului, cercetările fiind în toi. Imaginile de la fața locului au fost șocante pentru toți cei prezenți. Până la această oră nu se cunosc împrejurările care au dus la această tragedie.

Imagini șocante aseară, 29 octombrie, în jurul orei 18:20 pe calea ferată ce leagă satul Heci de Probota. Un tânăr a fost surprins și accidentat de trenul Iași – Suceava. Mecanicul de locomotivă a anunțat tragedia la 112, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe băiat, asta pentru că a fost decapitat.

„SAJ a intervenit în urma unei solicitări pentru un accident feroviar cu un echipaj C2 cu medic, de la substația Pașcani. La fața locului, între localitățile Lespezi și Probota, echipajul a găsit un tânăr de 19 ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Victima prezenta un traumatism cranio-cerebral forte, cu lipsă parţială de os parietal”, a declarat Nicolae Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Iaşi.

În urma cercetărilor făcute, bărbatul a fost identificat ca fiind Narcis Obreja, din comuna Lespezi. Familia spune că el a plecat de acasă la orele amiezii să se întâlnească cu prietenii, fără să dea vreun semn că ar vrea să-și pună capăt zilelor.

Deocamdată nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs cumplitul accident.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi continuă cercetările.

FOTO cu titlul de prezentare

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow