13.9 C
Paşcani
miercuri, octombrie 20, 2021
Array

Accident de muncă. Un bărbat a fost strivit de un utilaj

Accident de muncă. Un bărbat a fost strivit de un utilaj

Un bărbat a fost strivit de către un utilaj la locul de muncă. Nefeicirul moment a avut loc în seara zilei de miercuri. După acordarea ajutorului medical, medicii de la Pașcani l-au direcționat la o clinică de specialitate din Iași, pentru un control amănunțit. Inspectorii de la ITM au intrat pe fir pentru a face cercetări. În apropierea aceluiași loc de muncă, la începutul acestei luni, un bărbat și-a pierdut viața atunci când a încercat să schimbe o roată moment în care aceasta a explodat. 

Accident de muncă la balastiera din apropiere de Hălăucești. Un bărbat a fost strivit de un utilaj, ambulanțierii fiind chemați de urgență la fața locului. Conform primelor informații, bărbatul în varsta de 46 ani se afla la locul de muncă, când într-un moment a fost prins de o bandă transportoare și strivit de forța imensă a balastierei.

“Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi – substaţia Paşcani a fost solicitat să intervină prin apel la 112, pentru un bărbat politraumatizat prin accident de muncă într-o balastieră. S-a dirijat de urgenţă un echipaj tip C2 cu medic din cadrul substaţiei Paşcani, care au găsit la locul solicitării un bărbat de 46 ani, cu traumatism cranio-facial, traumatism toracic cu contuzie toracică stânga – hemitorace stâng şi traumatism important la nivelul coloanei cervicale. Pacientul era stabil hemodinamic, dar instabil respirator. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă la locul solicitării, echipajul cu medic a transportat pacientul la Spitalul Municipal Paşcani pentru investigaţii, iar ulterior acesta a fost trimis la spital în Iaşi pentru continuarea investigaţiilor de specialitate fiind un caz complex.”, a declarat Nicolai Pralea, purtatorul de cuvant al SAJ Iasi.

Nefericitul moment s-a petrecut marți, 28 martie, în jurul orei 21:48.

Accidentul a fost raportat la ITM imediat după producere, în prezent fiind în desfăşurare o anchetă.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Noi restricții în Pașcani în perioada 21 octombrie – 3 noiembrie. Vezi hotărârea dată de CJSU

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi a emis hotararea prin care se impun noi restrictii in...

Toți elevii intră în vacanță pentru două săptămâni, începând de luni

Elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, a anunțat, miercuri, președintele Klaus Iohannis. Astfel, toate școlile...

Deputatul PNL Sorin Năcuță: “Soluția Guvernului PNL pentru scăderea facturilor la electricitate și gaze: compensare, plafonare, amânare la plată”

Propunerea legislativă care are ca scop compensarea, plafonarea și amânarea la plată a facturilor va fi votată...

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova Târgu Frumos 

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova din orasul Târgu Frumos. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI