More

  Accident de muncă la o societate din Pașcani. Un muncitor, la un pas de a rămâne fără o mână

  Array

  Etm PascaniUn pascanean a fost la un pas de a ramane fara o mana dupa ce s-a accidentat la locul de munca. Miercuri, 12 iunie, barbatul in varsta de 55 de ani a fost adus cu o masina personala, de urgenta, la spital deoarece intr-o clipa de neatentie si-a scapat mana in strung.

  Nefericitul incident a avut loc in jurul orelor 12:15, in curtea societatii Electrotermometria. Gheorghe C. , lucra la masina de prelucrare prin aschiere cand din greseala si-a apropiat prea tare mana de unealta care i-a provocat o taietura urata.

  Imediat, colegii de munca i-au legat un garou si l-au transportat pe barbat la Spitalul de Urgenta. Medicii din Compartimentul de Primiri Urgente i-au acordat primul ajutor si la scurt timp de la prezentare l-au redirectionat pe muncitor catre Sectia de Chirurgie Plastica a Spitalului “Sf. Spiridon” din Iasi cu diagnosticul de sectionare de tendon.

  Inainte de a fi transferat, in camera de urgente a ajuns si sefa muncitorului care l-a testat cu un aparat alcooltest, rezultatul fiind negativ.

  Cazul a fost adus si la cunostinta Inspectoratului Teritorial de Munca Iasi care a inceput o ancheta pentru a se stabili exact cum s-a petrecut nefericitul accident.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut diploma de bacalaureat seria P Nr. 0321967 pe numele ANDRONIC V. DARIA, eliberata in data 15 august 1997. O declar nula!

  România pierde rapid din populație, natalitatea scade abrupt. În 2020 s-au născut mai puțini copii decât în 1876

  Dacă nu facem nimic, România va pierde în următorii 30 de ani peste trei milioane de oameni. Şi nu vom fi doar mai puţini,...

  Ministrul Educaţiei a anunţat că nu interzice mărţişoarele şi florile în şcoli, invocând UNESCO

  Ministrul educaţiei vine cu lămuriri pe marginea unui subiect delicat, dacă vor duce sau nu copiii mărtişoare la şcoală, de 1 martie. „Nu putem interzice...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp