More

  Accident de muncă la o societate din Pașcani. Un muncitor, la un pas de a rămâne fără o mână

  Array

  Etm PascaniUn pascanean a fost la un pas de a ramane fara o mana dupa ce s-a accidentat la locul de munca. Miercuri, 12 iunie, barbatul in varsta de 55 de ani a fost adus cu o masina personala, de urgenta, la spital deoarece intr-o clipa de neatentie si-a scapat mana in strung.

  Nefericitul incident a avut loc in jurul orelor 12:15, in curtea societatii Electrotermometria. Gheorghe C. , lucra la masina de prelucrare prin aschiere cand din greseala si-a apropiat prea tare mana de unealta care i-a provocat o taietura urata.

  Imediat, colegii de munca i-au legat un garou si l-au transportat pe barbat la Spitalul de Urgenta. Medicii din Compartimentul de Primiri Urgente i-au acordat primul ajutor si la scurt timp de la prezentare l-au redirectionat pe muncitor catre Sectia de Chirurgie Plastica a Spitalului “Sf. Spiridon” din Iasi cu diagnosticul de sectionare de tendon.

  Inainte de a fi transferat, in camera de urgente a ajuns si sefa muncitorului care l-a testat cu un aparat alcooltest, rezultatul fiind negativ.

  Cazul a fost adus si la cunostinta Inspectoratului Teritorial de Munca Iasi care a inceput o ancheta pentru a se stabili exact cum s-a petrecut nefericitul accident.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet