16.6 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022
Array

Accidente rutiere, cu victime

- Advertisement -

Au ajuns la spital după ce au fost victime ale unor accidente rutiere. Au fost supuse unor investigaţii medicale şi chiar operaţii. Nefericitele momente au avut loc în ultimele ore, pe străzile din comunele apropiate Municipiului.

Un bărbat trecut de vârstă a două a fost operat de urgenţă, astăzi, la piciorul stâng după ce a fost lovit de o maşină, chiar pe trecerea de pietoni, pe o stradă din comuna Miroslovești. Victima a fost adusă la Compartimentul de Primiri Urgenţe din incinta Spitalului Municipal Paşcani de către o Ambulanţă, după ce a fost chemată la faţă locului de martorii care au văzut cele întâmplate.

victima acc rutier
Şi poliţiştii au fost chemaţi la locul accidentului. Se fac cercetări pentru a se stabili cum s-a petrecut nefericitul moment.

Ghinion a avut şi un tânăr în vârstă de 29 de ani din comuna Mogosesti Siret. El a ajuns la spital cu dureri îngrozitoare după ce a suferit un accident de moped. În timp ce se deplasa cu vehiculul prin localitate, la o curbă a pierdut controlul şi s-a dezechilibrat. Conducătorul a căzut într-un şanţ betonat aflat la marginea drumului, de la o înălţime de aproximativ 2 metri. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Neplăcutul eveniment a avut loc în cursul zilei de ieri, în jurul orei 14:00.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow