More

  Accidente cu victime la Pașcani

  Array

  Neatenţia şi ploaia face victime la Paşcani. Numai în acest sfârşit de săptămâna mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autoturismele pe care le conduceau sau în care se aflau au fost implicate în evenimente rutiere. Poliţiştii recomandă prudenţă şi atenţie la volan.

  Accident cu victime în această dimineaţă la Paşcani. Şoferul unui Opel în vârstă de 65 ani din Paşcani în timp ce se deplasa pe strada Ştefan cel Mare nu a acordat prioritate de trecere unui Audi condus de un tânăr de 27 ani şi s-a ciocnit de acesta. Nefericitul moment a avut loc în jurul orei 6.45.

  Cele trei persoane aflate în maşini au fost transportate la Spitalul Municipal de Urgenţă cu numeroase lovituri la cap şi pe corp. În starea cea mai gravă a fost pasagera din dreapta, o tânăra de 17 ani din Miroslovești care în urma investigaţiilor s-a constatat că prezintă traumatism cranian, contuzie de coloană şi gambă.

  Cei doi şoferi au fost testați alcoolscopic iar în urma rezultatului s-a constatat că tânărul de 27 ani consumase alcool, în schimb bărbatul Opelului nu. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

  Un alt accident a avut loc ieri, 12 iunie tot în municipiul Paşcani. Şoferul unui Taxi, în timp ce se deplasa pe strada Ceferiştilor, dinspre zona Deal spre Gară, a încercat să depăşească o maşină ce staţiona în faţa Bisericii Sf. Vineri fără să se asigure. În acel moment din sens opus venea o autoturism, iar taximetristul a tras de volan spre dreapta, lovind auto ce era oprit. Nefericitul moment a avut loc în jurul orei 11.30.

  Martorii la eveniment au sunat de urgenţă pentru ajutor, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje de la Poliţie şi Salvare care i-a transportat pe cei doi bărbaţi la Spitalul Municipal de Urgenţă.

  Ulterior, din cauza că se simţea rău a ajuns la CPU şi pasagera din Taxi, o femeie de 23 ani. În urma investigaţiilor s-a constatat că prezenta un traumatism facial şi o plagă frontală, iar după acordarea îngrijirilor medicale a fost lăsată să plece la domiciliu.

  Ambii şoferi în vârstă de 65 ani din Paşcani au fost testaţi alcoolscopic, iar rezultatul a fost zero. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

  Un alt accident a avut loc ieri la granița cu judeţul Neamţ. O femeie de 33 ani şi un bărbat de 35 ani din Paşcani au ajuns la CPU cu lovituri la cap şi corp după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un eveniment rutier. După investigaţii şi îngrijiriile mecesare au primit tratament la domiciliu.

  Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să fie prudenţi în această perioada și ă adaptaze viteza de deplasare la condiţiile meteo.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI