17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Accident cu victima la Cristeşti. Două maşini s-au ciocnit

accident

Atenţie mare la volan chiar dacă sunteţi grăbiţi să ajungeţi la destinaţie. Două maşini s-au ciocnit, astăzi, în jurul orei 10.00 pe drumul european E 85, la intrarea în comună Cristeşti. Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Targu Neamt s-a izbit cu maşina pe care conducea într-un autoturism care circulă în faţă.

În urma impactului violent s-a răsturnat cu masina pe şosea şi s-a ales cu răni grave la şold. Victima a fost transportata la Spitalul de Urgenţă din Paşcani pentru investigaţii medicale. Acum se afla înafara oricărui pericol. Celălalt şofer a fost dus la Poliţie pentru declaraţii.
Din primele cercetări se pare că ambii şoferi implicate în accident sunt vinovaţi. Cel din fata ar fi încercat să intre pe contrasens pentru a ajunge la un depozit de pe marginea şoselei, dar fără să semnalizeze iar cel din spate circula cu viteză mare şi a încercat să intre în depăşire neregulamentar.
Cei doi sunt acum cercetaţi pentru nerespectarea regulilor de circulaţie. Nici unul dintre ei nu a fost găsit sub influenţa alcoolului.

Alte articole