14.7 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Accident cu patru victime la Lespezi

Accident rutier deosebit de grav azi noapte pe raza comunei Lespezi. Patru bărbaţi, doi dintr-o maşină şi celilalti dintr-o căruţă au ajuns pe mâna medicilor după ce şi-au rupt faţa, umărul, bazinul, dar prezentau şi alte traumatisme grave. Câteva ore bune le-a luat personalului medical de garda să-i pună pe picioare, câţiva dintre ei fiind trimişi pentru investigaţii de specilitate şi la clinici din Iaşi, pentru că starea lor era foarte gravă.

Victimele, cu vârste cuprinse între 24 şi 49 de ani din Paşcani, Lespezi, Conteşti au ajuns la Compartimentul de Urgenţe din Paşcani aduse cu mai multe maşini de ambulanţă.

Accidentul rutier s-a produs şi din cauza şoferului autoturismului care nu a respectat distanţa de mers faţă de căruţa care se afla în faţă lui, dar nici aceasta nu avea semnalizarea pusă, mai ales că se cărau buşteni şi saci de ciment, pe timp de noapte.

Una dintre victime a ajuns la spital desfigurata. Obrazul stâng abia se mai ţinea într-o bucată de piele, altul a avut fractură de piramidă nazală, iar altuia i-a intrat în ochi praf de ciment. Pe lângă acestea avea şi traumatisme la cap, coloana, mâini, picioare, bazin.

Conducătorul auto şi căruţaşul au fost testaţi de către poliţiştii veniţi la faţa locului cu aparatul alcoolscopic, însă nu erau băuţi.

Pe numele lor a fost întocmit dosare penale penrru vătămare corporală din culpă. Iar cercetările vor continua.

Menţionăm că nefericitul moment a avut loc pe raza comunei Lespezi, azi noapte, în jurul orei 23.00.

Alte articole