More

  Accident cu patru victime la Lespezi

  Array

  Accident rutier deosebit de grav azi noapte pe raza comunei Lespezi. Patru bărbaţi, doi dintr-o maşină şi celilalti dintr-o căruţă au ajuns pe mâna medicilor după ce şi-au rupt faţa, umărul, bazinul, dar prezentau şi alte traumatisme grave. Câteva ore bune le-a luat personalului medical de garda să-i pună pe picioare, câţiva dintre ei fiind trimişi pentru investigaţii de specilitate şi la clinici din Iaşi, pentru că starea lor era foarte gravă.

  Victimele, cu vârste cuprinse între 24 şi 49 de ani din Paşcani, Lespezi, Conteşti au ajuns la Compartimentul de Urgenţe din Paşcani aduse cu mai multe maşini de ambulanţă.

  Accidentul rutier s-a produs şi din cauza şoferului autoturismului care nu a respectat distanţa de mers faţă de căruţa care se afla în faţă lui, dar nici aceasta nu avea semnalizarea pusă, mai ales că se cărau buşteni şi saci de ciment, pe timp de noapte.

  Una dintre victime a ajuns la spital desfigurata. Obrazul stâng abia se mai ţinea într-o bucată de piele, altul a avut fractură de piramidă nazală, iar altuia i-a intrat în ochi praf de ciment. Pe lângă acestea avea şi traumatisme la cap, coloana, mâini, picioare, bazin.

  Conducătorul auto şi căruţaşul au fost testaţi de către poliţiştii veniţi la faţa locului cu aparatul alcoolscopic, însă nu erau băuţi.

  Pe numele lor a fost întocmit dosare penale penrru vătămare corporală din culpă. Iar cercetările vor continua.

  Menţionăm că nefericitul moment a avut loc pe raza comunei Lespezi, azi noapte, în jurul orei 23.00.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet