23 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022
Array

Accident cu patru victime în apropiere de Paşcani – FOTO

- Advertisement -

Accident rutier spectaculos, la ieşirea din Paşcani spre suburbia Gâștești. Din cauza vitezei excesive, o maşină a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, după ce s-a rostogolit de vreo câteva ori. Mai mult, şoferul a ieşit din maşină şi a ajuns pe asfalt. Cei patru aflaţi în autoturismul implicat în accident sunt teferi.

Grav accident rutier în apropiere de Paşcani. Astăzi în jurul orei 11.00 un tânăr s-a răsturnat cu maşină, din cauza vitezei. Evenimentul a avut loc în apropirea suburbiei Gâștești, pe drumul naţional. În autorutism se aflau încă 3 pasageri, cu vârste cuprinse între 15 şi 40 de ani. Toţi au scăpat cu viaţă, dar cu multiple răni.

Martorii povestesc cum că, şoferul a depăşit o coloana de maşini după care a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţ. În urma impactului cu solul, a ieşit prin parbriz şi a fost aruncat la câţiva metri distanţă. La faţa locului au sosit echipaje de la Ambulanţă, Pompieri şi Poliţie.

Şoferul, Claudiu Maftei în vârstă de 26 de ani este din Moţca şi are carnet doar de câteva luni de zile. Poliţiştii vor continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul şi cine se face vinovat.
Accidentul rutier a avut loc în aşa numita „curba morţii”, la câţiva metri de locul unde s-a oprit maşină, în urmă cu câţiva ani, s-a produs un accident rutier mortal, în zona respectivă fiind şi o cruce.

Materialul video în cadrul buletinului de știri INFOBIT.

ACC GASTESTI DEAL 2 ACC GASTESTI DEAL 3 ACC GASTESTI DEAL 1 ACC GASTESTI DEAL 4 ACC GASTESTI DEAL 5

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ELEVII PASCANENI, PUSI PE DRUMURI PENTRU ABONAMENTELE GRATUITE

  Nemultumiri in randul elevilor si parintilor din Pascani in...

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow