More

  Accident cu două victime din cauza neacordării de prioritate

  Array

  Accident cu două victime din cauza neacordării de prioritate

  Din cauza neacordării priorității, două mașini s-au ciocnit, iar două persoane au ajuns la spital. Nefericitul moment a avut loc aproape de miezul nopții. Polițiștii, echipe de descarcerare și medicii de pe Ambulanță au fost solicitați să intervină.

  Accident rutier pe raza localității Mogoșești Siret. La intersecția drumului comunal cu cel județean, un șofer nu s-a asigurat când a intrat pe drumul principal și a lovit lateral o mașina care circula regulamentar, din aceasta fiind rănite două persoane, pasagere în mașina Skoda.

  Bufnitura s-a auzit atât de tare încât a scos lumea din case care au dat o mână de ajutor până când au ajuns urgentiștii.

  Șoferul care a provocat accidentul rutier are 62 de ani și este din Piatra Neamț. Celălalt șofer implicat este din București și are 57 de ani. Ei au fost testați cu apartul etilotest de către polițiști, rezultatul fiind negativ.

  Cei doi pasageri răniți ușor au fost transportați la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal, acolo unde au fost supuși investigațiilor medicale.

  Cercetările continuă, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI