23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Accident rutier în Pașcani. Șoferul a doborât un stâlp de electricitate

Accident rutier în Pașcani. Șoferul a doborât un stâlp de electricitate

Nu a mai ajuns acasă de la muncă ci pe patul de spital, după ce, pe fondul unor afecțiuni medicale, a pierdut controlul volanului, a intrat într-un stâlp, l-a pus la pământ și a mai mers câțiva metri pe partea de trotuar. Pășcăneanul se află în afara oricărui pericol, iar oamenii legii au început cercetările în acest caz.

Accident rutier cu o victimă în Pașcani. Pe strada Moldovei, în apropierea unui supermarket din zona Deal a orașului, LIDL, azi dimineață, 28 februarie, în jurul orei 4:00, un bărbat în vârstă de 59 ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp electric punându-l la pământ.

Oamenii legii dar și urgentiștii medicali au ajuns la fața locului. Bărbatul a fost și testat alcoolscopic iar rezultatul a fost zero. Bărbatul a fost rănit ușor, mașina fiind avariată pe partea dreaptă față.

Bărbatul era singur în mașină, iar oamenii legii vor continua cercetările pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs nefericitul moment. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow