18.8 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
18.8 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
Array

Absolventii Liceului Tehnologic “Mihai Busuioc” vor primi certificate de calificare

Ultimele știri

Vesti bune pentru tinerii care vor absolvi cursurile Liceului Tehnologic “Mihai Busuioc”,  incepand cu anul acesta ei vor primi certificate de calificare pentru cele 3 specializari ale scolii. De mentionat faptul ca, aceste certificate sunt recunoscute la nivelul Uniunii Europene.

Liceul a obținut calificările pentru a oferi certificate de competență profesională la standarde europene pe toate trei nivelurile de învățământ liceal printr-un program PHARE, cu ajutorul căruia școala a fost renovată, au fost dotate laboratoarele și atelierele școlii cu utilaje noi.

Elevii își fac ucenicia în patru ateliere de confecții și tricotaje, două laboratoare de testare a fibrelor textile , 3 linii de calculatoare funcționale și 2 ateliere de electrotehnică și automatizări.

La sfârșitul celor 12 sau 13 ani de școală, tinerii ce doresc sa obtina un astfel de atestat vor trebui sa sustina un examen de calificate.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
18.8 ° C
20.1 °
17.8 °
91 %
2.3kmh
100 %
sâm
18 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
28 °
mie
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI