23.5 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022

Absolvent de nota 10 din Pascani, premiat de ISJ Iasi

Un elev de la Liceul Teoretic „Miron Costin: din Pascani a fost premiat de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi. Este vorba despre Andrei Anusca, sef de promotie si singurul elev din municipiu care a reusit sa obtina media 10 la Evaluarea Nationala. Evenimentul a avut loc in cursul zilei de 9 iulie a.c., la Palas Iasi.

„Este un moment de apreciere a performanţei în educaţie, un eveniment dintr-o tradiţie recentă a Iaşului, aceea de recunoaştere a celor mai înalte performanţe obţinute la examenele recent încheiate de Evaluare Naţională şi Bacalaureat, cu atât mai mult cu cât numărul mediilor de 10 este cel mai mare din ultimii patru ani! Acestea evidenţiază, în basorelief, meritele unei întregi generaţii pentru care învăţătura, ştiinţa, educaţia reprezintă o miză şi un destin, neafectate de contextul atipic de învăţare din acest an şcolar.

Vă felicit, dragi absolvenţi, pentru rezultatele voastre, vă felicit pentru că sunteţi modele pentru colegii voştri şi vă doresc să vă îndepliniţi visurile, să ajungeţi acolo unde vă doriţi, buni profesionişti, buni părinţi, buni cetăţeni!

Felicitări profesorilor care v-au format şi, nu în ultimul rând, doresc să îmi exprim admiraţia faţă de familiile care v-au fost alături, îndrumându-vă paşii către şcoală, către cunoaştere, către ştiinţă!”  a precizat prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaş, inspector scolar general,  intr-un mesaj pe Facebook.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow