13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023
Array

Abonamentele pentru elevii navetişti, vor fi decontate.Vezi graficul de circulatie al autobuzelor R.A.G.C.L.

Elevii navetiştii care vin din suburbiile municipiului, îşi pot face abonamente la R.A.G.C.L. Paşcani, pentru transportul local. Regia a început să elibereze aceste documente şi până astăzi, 70 de elevi au ales această modalitate pentru a merge la cursuri. Abonamentele vor fi decontate, integral sau parţial, din bugetul de stat, după ce şcolarii vor depune la secretariatul fiecărei unităţi de învăţământ, biletele sau dovadă cursei de călătorie.

R.A.G.C.L. Paşcani a început să elibereze abonamente pentru elevi privind transportul rutier local. Până astăzi, 70 de şcolari din suburbiile oraşului au ales această modalitate de a veni la ore. Ei pot circulă în fiecare zi din săptămâna, ori de câte ori au nevoie.
Preţul unui abonament este de 80 de lei, însă banii sunt decontaţi, integral sau parţial, prin intermediul şcolii, de la bugetul de stat.
Potrivit celor spuse de directorul regiei, Gelu Nedelcu, într-o luna plină, se eliberează şi până la 280 de abonamente pentru elevi.
Menţionăm că transportul se face cu şapte autobuze, pe cinci linii, care cuprind suburbiile şi zona municipiului iar intervalul orar este cuprins între ora 06:00 şi 22:00.

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow