More

  Abonamentele pentru elevii navetişti, vor fi decontate.Vezi graficul de circulatie al autobuzelor R.A.G.C.L.

  Array

  Elevii navetiştii care vin din suburbiile municipiului, îşi pot face abonamente la R.A.G.C.L. Paşcani, pentru transportul local. Regia a început să elibereze aceste documente şi până astăzi, 70 de elevi au ales această modalitate pentru a merge la cursuri. Abonamentele vor fi decontate, integral sau parţial, din bugetul de stat, după ce şcolarii vor depune la secretariatul fiecărei unităţi de învăţământ, biletele sau dovadă cursei de călătorie.

  R.A.G.C.L. Paşcani a început să elibereze abonamente pentru elevi privind transportul rutier local. Până astăzi, 70 de şcolari din suburbiile oraşului au ales această modalitate de a veni la ore. Ei pot circulă în fiecare zi din săptămâna, ori de câte ori au nevoie.
  Preţul unui abonament este de 80 de lei, însă banii sunt decontaţi, integral sau parţial, prin intermediul şcolii, de la bugetul de stat.
  Potrivit celor spuse de directorul regiei, Gelu Nedelcu, într-o luna plină, se eliberează şi până la 280 de abonamente pentru elevi.
  Menţionăm că transportul se face cu şapte autobuze, pe cinci linii, care cuprind suburbiile şi zona municipiului iar intervalul orar este cuprins între ora 06:00 şi 22:00.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor pentru firmele din turism și HORECA

  Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor pentru firmele din turism și HORECA. Este vorba de un ajutor în valoare de 20% din pierderile suferite în 2020, comparativ cu anul 2019. //

  Schimbări pe platforma națională de vaccinare. Ce informații noi au apărut

  Comitetul de coordonare a vaccinării anunţă, joi seară, că platforma de programare a fost optimizată şi arată poziţia în lista de aşteptare şi capacitatea de vaccinare. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet