More

  A zăcut o noapte întreagă în comă, într-un șanț

  Array

  Un tânăr a fost la un pas să îşi piardă viaţa după ce a zăcut toată noaptea în comă într-un şanţ. Bogdan C. în vârstă de 22 ani din Paşcani a fost găsit azi dimineaţă în jurul orei 8:00 de o femeie care trecea prin zona Gării din Heci. Aceasta, văzând că băiatul nu reacţionează a apelat numărul de urgenţă 112 iar un echipaj medical ajuns la faţa locului l-a transportat la CPU.

  În urma investigaţiilor medicale s-a constatat că tânărul prezenta mai multe contuzii la nivelul corpului şi traumatism cranio-facial. Băiatul era în stare de hipotermie din cauza timpului îndelungat petrecut inconştient în şanţ. De asemenea, avea şi urme ale unor fracturi mai vechi la nivelul mandibulei.

  În jurul amiezii a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.
  Un alt adolescent din Paşcani a avut nevoie aseară de îngrijiri medicale după ce a fost bătut. Băiatul în vârstă de 19 ani avea mai multe traumatisme la nivelul capului, coloanei şi coastelor.  A plecat însă la cerere fără a ţine cont de recomandările medicului de gardă.
  Poliţia continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-au produs cele două incidente.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI