23 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

A VI a editie a manifestarii “Domnilor Profesori cu dragoste”. Gala “Domnul Trandafir” nu se organizeaza anul acesta

Anul acesta, manifestarea dedicata cadrelor didactice pascanene, “Domnilor Profesori cu dragoste”, ajunge la a VI a editie. Aceasta activitate este de la prima editie o propunere social democrata, in care mai multi membri din partid cat si oameni de afaceri vin cu sponsorizari.

Anul trecu au fost premiati fostii directori de scoli din municipiu, pentru editia din acest an organizatorii nu au ales inca domeniul sau oamenii care vor fi premiati

“Domnilor profesori cu dragoste” va avea loc marti, 13 noiembrie, cand sunt asteptate la Casa de Cultura peste 250 de cadre didactice active cat si fostii profesori iesiti la pensie. Evenimentul va incepe la  ora 17.30.

Invitat este prodecanu Facultatii de Litere din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” Iasi, Antonio Patras, care va tine o conferinta despre opera lui Ioan Luca Caragiale, dat fiind si faptul ca anul acesta a fost dedicat lui Caragiale.

Pentru partea artisitica este invitata trupa “Trei Parale” de la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti .

Tot in perioada de toamna in anii trecuti se organiza gala denumita “Domnul Trandafir”, insa, anul acesta, Casa de Cultura nu a primit nici o instiintare despre desfasurarea editiei cu numarul XI a evenimentului.

Alte articole