21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

A venit vacanţa mare. Au început serbările de sfârşit de an şcolar

gradi

Mii de copii din judet striga in aceste zile „a venit vacanta”, fericiti ca se incheie anul scolar. Peste tot au loc serbari, care marcheaza inceputul unei lungi si binemeritate perioade de huzur. De exemplu, micutii de gradinita au avut o singura grija zilele acestea: sa invete poeziile si sa aiba costumele festive cele mai frumoase.

Micutii de la grupa mica de la Grdinita cu program prelungit nr 2 din Pascani s-au pregatit intens pentru ca in fata parintilor si bunicilor sa se prezinte impecabil cu rolurile din piesa de teatru “Carnavalul animalelor vesele”. Dupa aproape o ora, prichindeii au primit diplome si dulciuri.

Si la Colegiul Tehnic CF Unirea din Municipiu a fost astazi, 18 iunie, sarbatoare. Cele trei clase de gimnaziu au pregatit o serbare pentru a incheia sfarsitul de an scolar, cu cantece, piese de teatru, dar si dansuri. Pe langa diplomele si premiile oferite de diriginti elevilor din clasele a V a, a VI a si a VII a, ei au prezentat si moda, imbracati in costume traditionale specifice tarii noastre, dar si India sau Japonia.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow