More

  A V-a ediție a Zilelor Comunei Moțca, în week-end

  Array

  Prilej de bucurie și voie bună pentru localnicii comunei Moțca și nu numai: la sfârșitul acestei săptămâni se desfășoară Zilele Comunei . Evenimentul aflat la a V-a ediție și organizat de Primărie și Consiliul Local cuprinde 2 zile de distracție, muzică și dans.

  Sărbătoarea debutează pe data de 15 august, sâmbătă, începând cu orele 20.00, cu o discotecă în aer liber, organizată pe stadionul comunal.

  Duminică, pe 16 august, va fi organizat un spectacol în aer liber, care va cuprinde mai multe genuri de muzică și se va desfășura între orele 14.00-23.00.
  Astfel iubitorii de folclor  vor avea parte de un concert pe cinste susținut la începutul manifestărilor de duminică de artiști locali, precum Ansamblul de dansuri ”Moldovița”, o formație de lăutari de etnie rromă din localitate, dar și formația ”Miha Band”, compusă din două tinere talentate, Mihaela Nechita și Ioana Măriuță, care de altfel este chiar din Moțca.

  Voia bună va fi întreținută mai departe de Grupul folcloric, selectat cu ajutorul lui Alexandru Brădățan, apoi de artiști consacrați de muzică populară precum Angelica Flutur, Emilia Dorobanțu, Oana Tomoiagă împreună cu Șerban Horj și Vlăduța Lupău, tot din Maramureș.

  Pe tot parcursul spectacolului, iubitorii de dans popular vor avea ocazia să se delecteze cu prestația deosebită a Ansamblului ”Suflet de Român” din Iași, care va întreține buna dispoziție în timpul recitalurilor.

  O prezență așteptată de localnici este și Cristian Pomohaci, care va prezenta o melodie în premieră pe 2015, împreună cu Ion Palade. Este vorba de ceva inedit, piesa fiind înregistrată la Chișinău de ziua lui Nicolae Botgros.

  Pentru a mulțumi toate gusturile publicului, pe scenă vor urca și artiști de muzică ușoară în vogă precum Oana Radu sau Lora, apoi seara va fi încheiată cu mult așteptatul un foc de artificii.

  Precizăm că aceste manifestări în valoare de 35 de mii de lei, sunt finanțate din bani de la Bugetul Local, 20 de mii de lei, fiind contribuția primăriei și 15 mii aportul sponsorilor care finanțează evenimentul.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet