10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

A V-a ediție a Cupei ”Respect” la Deleni

Sute de oameni au venit cu mic cu mare la un eveniment mult așteptat de locuitorii din comuna Deleni. Este vorba de a V-a ediție a unei întreceri sportive, Cupa ”Respect”, care s-a desfășurat în week-end la Baza Sportivă din localitate.

La eveniment au participat 1200 de copii din toate școlile comunei, iar anul acesta competiția a fost organizată mai târziu decât de obicei, obișnuindu-se ca aceasta să fie de 1 iunie, ea fiind amânată deoarece această zi a fost liberă, conform legii.

Competiția are nu numai scopul de a cultiva participanților interesul pentru sport, având în același timp și un rol educativ, prin promovarea în rândul copiilor și tinerilor a valorilor autentice, legate de respectul față de semeni și față de natură.

Pentru organizarea Cupei ”Respect” au fost alocate de la Bugetul Local 20 de mii de lei, pentru premii și diplome, iar toți copiii care au participat la întreceri s-au bucurat de dulciuri, fructe și răcoritoare.

Evenimentul sportiv a cuprins întreceri diverse de handbal sau fotbal, iar un meci așteptat a fost și finala de fotbal desfășurată între echipele din Deleni și Slobozia.

Nu au lipsit nici jocurile și provocările sportive pentru cei mai mici de clasele I-IV, fie că a fost vorba de săritura cu sacul sau concursuri de șah și pictură.
Menționăm că evenimentul sportiv aflat la a V-a ediție este sprijinit în totalitate de Primăria comunei și de Consiliul Local Deleni din fonduri proprii și se desfășoară cu sprijinul conducerii școlilor din comună, în fiecare an la Baza Sportivă ”Progresul”, din localitate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow