More

  A treia simulare pentru evaluarea naţională şi bacalaureat

  Array

  simulare

  Elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a au inceput astazi, 22 aprilie cea de-a treia etapa a simulărilor pentru evaluarea naţională şi bacalaureat. Prima piatra de incercare a reprezentat-o limba si literatura romana.

  După două etape de examinări, care nu au adus prea multă mândrie judetului, a treia se doreşte a fi cu noroc. Elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a se înfruntă cu ei înşişi, în încercarea de a-şi demonstra cunoştinţele şi de a păşi cu mai multă conştiinciozitate spre adevăratele teste de evaluare naţională şi bacalaureat. Se pare ca si functioneaza, elevii din clasele terminale apreciind decizia Inspectoratului Judetean, iar pe parcursul celor doua simulari rezultatele fiind din ce in ce mai bune.

  In urmatoarele zile, 23 si 24 aprilie, in toate unitatile scolare cu elevi în clasa a VIII-a şi cu elevi în ani terminali de liceu, continua desfasurarea activitatii de simulare a probelor scrise astfel, evaluare nationala, la matematica, iar pentru examentul de bacalaureat simularea probei obligatorie a profilului (matematica sau istorie), urmand ca miercuri, pe 24 simularea probei la alegere a profilului și specializării. Probele se vor desfășura în intervalul orar 11:00-13:00 pentru clasa a VIII-a și 11:00-14:00 pentru clasa a XII-a. Subiectele sunt unice la nivel județean. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet