24.1 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

A tăiat un copac de pe domeniul public. A fost amendat

Unui barbat din Pascani i s-a pus pata pe un copac din fata blocului unde locuieste si nu s-a lasat pana nu l-a doborat. Asta chiar daca, in prima faza, politistii locali, sesizati de vecini,au ajuns la fata locului si i-au dat o amenda de o suta de lei. Mai mult, pentru a duce in eroare oamenii legii, pascanenul era imbracat cu o haina pe care era scris Gospodaria Comunala.

copac taiat

Vasile Filimon a fost amendat de doua ori de catre oamenii legii, dupa ce acestia au fost sesizati de locatarii blocului Moldova din zona Deal a orasului ca un vecin incearca sa taie unul dintre copacii din fata blocului, pom care nu crea nicio problema trecatorilor. Momentul a avut loc ieri dupa amiza, pe parcursul a aproape trei ore.

Barbatul nu este la prima fata de acest gen. In urma cu cativa ani, Vasile Filimon a fost depistat de agenti in timp ce taia trandafiri din rondurile de flori. Intrebat de ce face acest gen, barbatul a raspuns ca lucreaza la Sera Municipiului, chestiune infirmata de autoritatile locale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow