More

  A sunat la 112 sa ceara ajutor, pentru ca a fost amenintat in urma cu o luna

  Array

  Serviciul de urgenta 112 este pentru unii o metoda de a se distra. Un pascanean baut a sunat dupa ajutor la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce si-a adus aminte ca acum o luna a fost amenintat de catre o persoana necunoscuta la telefon.

  Un apel la 112 i-a pus pe jar pe politistii locali din Pascani sambata dupa-amiaza. Un barbat a anuntat ca este batut cu biciul in statia de autobuz din suburbia Blagesti de catre un localnic si ca are nevoie de ajutor. O patrula de politie s-a dus imediat pentru a salva victima insa au avut parte de o mare surpriza la fata locului.
  Pascaneanul care a sunat era baut bine si le-a povestit agentilor de politie ca de fapt si-a adus aminte ca in urma cu o luna cineva l-a amenintat prin telefon. Astfel ca s-a gandit sa sesizeze autoritatile. Pentru ca a sunat nejustificat la 112, barbatul a fost amendat cu 200 lei.

  Anul trecut, politistii locali s-au confruntat cu inca trei cazuri de apeluri false prin 112, oamenii cerand ajutor pentru tot felul de lucruri fara importanta.

  Si Serviciul de Ambulanta din Pascani au avut situatii asemanatoare. Aproape in fiecare saptamana au cate un apel fals, la care se deplaseaza ambulanta, in timp ce adevaratele urgente sunt nevoite sa astepte.
  Mentionam ca potrivit datelor furnizate de Serviciul de Telecomunicatii Speciale, anul trecut aproape 70% din cele peste 18 milioane de apeluri primite la numarul 112 au fost nejustificate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI