More

  A scăzut numărul infracţiunilor la Paşcani, în acest an

  Array

  Politia PascaniBilant pozitiv dupa primele noua luni de activitate a Politiei Pascani. La sfarsitul saptamanii trecute, sefii Politiei Pascani si a Sectiei 6 Rurala Pascani au prezentat la institutia superioara din Iasi statisticile inregistrate de la inceputul anului si pana in prezent.

  La initiativa jurnalistilor televiziunii TV BIT, comisarul – sef Mihai Nacuta, a facut publica astazi, activitatea lucratorilor din subordine.

  In ceea ce priveste infractiunile constatate in municipiul Pascani, au fost inregistrate un numar de 314 fapte penale fiind cu 69 mai putine ca in anul 2012. Dintre acestea, aproximativ 30% au fost constatate in flagrant, si anume 93.

  In total, pe toata raza de competenta, adaugand si activitatea de la posturi, au fost deschise 885 de dosare penale cu 1 % mai putine ca in anul precedent.

  Scaderi semnificative au fost inregistrate la infractiunile de natura economico-financiara in primele 9 luni fiind constate 60 de infractiuni, mai putin cu 36 decat in 2012. La cele de natura judiciara, au fost inregistrate doar 143 de fapte penale cu o scadere de 50, insa cele de alta natura au crescut cu 15 la un total de 111.

  Totodata, politistii au efectuat un numar de 10 razii, 748 de controale directe si 186 de actiuni cu efective largite.

  Potrivit comandantului, scopul principal al politistilor pascaneni a fost acela de a creste gradul sigurantei si protectiei cetatenilor, de protejare a patrimoniului si a sigurantei stradale si rutiere.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  Amendamentele Olariu, pentru lista de investitii din acest an

  Administratia locala din Pascani se pregateste pentru dezbaterea si aprobarea bugetului dar si a listei de investitii pentru anul in curs. Documentele vor fi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI