18.5 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

A scăpat de puşcărie după ce a încercat să-şi ucidă fratele

Pe cine nu laşi să moară nu te lasă să trăieşti

A scăpat de puşcărie după ce a încercat să-şi ucidă fratele

Un bărbat din localitatea Valea Seacă a scăpat de puşcărie, după ce a fost acuzat că a încercat să-şi ucidă fratele, pe motiv că nu îi dădea voie să se sinucidă.

Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşiau respins ieri apelurile formulate de procurori şi de inculpat în cazul lui Constantin Bran Ungureanu (31 de ani). Iniţial, acesta fusese condamnat de Tribunalul Judeţean la patru ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru tentativă de omor calificat. Conform anchetatorilor, pe 19 aprilie 2011, în jurul orei 17.00, Constantin, tatăl şi fratele său, au consumat băuturi alcoolice împreună cu doi consăteni, care îşi aduseseră cele 30 de oi în staulul familiei Ungureanu.

După mai multe beri, Constantin Ungureanu a luat o bucată de sârmă din gardul curţii şi le-a spus rudelor sale că merge în grajd, pentru a se spânzura. Tatăl acestuia l-a apucat de guler şi l-a lovit de două ori cu capul în gură, pentru a-l face să se răzgândească. Şi fratele lui Constantin l-a îmbrâncit pe acesta.

Văzând că rudele nu îi permit să-şi ia zilele, bărbatul a decis să meargă în grădină, pentru a se sinucide. Numai că, şi de această dată, fratele său a intervenit şi i-a pus o piedică.

Constantin a observat intenţia fratelui său şi, iritat peste măsură, a scos un cuţit cu lama rabatabilă. Oamenii legii au precizat că Ungureanu l-a lovit pe fratele său cu cuţitul de trei ori, în piept şi în şold. Victima a căzut la pământ într-o baltă de sânge, însă a reuşit să ajungă la poarta grădinii şi să strige după ajutor.

Victima a fost transportată la spital, iar medicii au constatat că viaţa acesteia a fost pusă în pericol. Individul agresat a avut nevoie de 45 – 50 de zile de îngrijiri medicale.

Sursa Flacara Iasului

Alte articole