27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

A rămas fără portofel după o discuţie cu un necunoscut

- Advertisement -

Mare atenţie la bunurile personale mai ales în această perioadă a anului. Un bătrân din Gâşteşti a rămas fără portofel după o discuţie cu un străin în apropierea pieţei din Deal. Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiei, iar oamenii legii fac cercetări pentru a-l descoperi pe hoţ.

Vasile Apostol din Gâşteşti a venit ieri în municipiu pentru a-şi vizita fratele internat în spital. În drum spre casă, bătrânul a vrut să meragă la Piaţa din Deal să îşi cumpere pâine şi alte alimente necesare, însă pe strada Eugen Stamate a fost abordat de un necunoscut. Bărbatul a pretins că îl cunoaşte şi a început să îi relateze ce s-a mai întâmplat cu familia sa în ultima vreme. După câteva minute de discuţii cei doi s-au despărţit şi fiecare şi-a continuat drumul.

Bătrânul din Gâşteşti a ajuns la o brutărie din zona pieţei, iar când a vrut să îşi cumpere o pâine şi-a dat seama că îi lipseşte portofelul pe care îl ţinea într-un buzunar al hainei. În portofel erau 130 lei, cartea de identitate şi mai multe carduri cu reduceri de la farmacii. Disperat bărbatul a refăcut drumul până la spital încercând să găsească portofelul, dar în zadar.

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiei. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt şi continuă cercetările pentru a da de urmele hoţului.

Poliţiştii recomandă cetăţenilor să îşi ţină bunurile de valoare în buzunarele interioare ale hainelor mai ales când se află în zone aglomerate şi să fie atenţi dacă sunt interpelaţi de persoane necunoscute.

Cei care găsesc portofelul bărbatului din Gâşteşti, chiar şi fără bani, doar cu acte sunt rugaţi să îl ducă la Secţia de Poliţie Paşcani.

Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni o altă păşcăneancă a rămas fără 200 lei după ce a primit în locuinţă două tinere care s-au recomandat angajate la o firmă de cablu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow