14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

A pus pe jar autoritățile după ce la numai doi ani s-a blocat singur în casă

Autoutilitara descarcerare ISU PascaniPompierii Subunității ISU au fost sesizați în această dimineață pentru deblocarea unui copil de numai doi ani, rămas singur în casă.
Astăzi, în jurul orelor 07:30, pompierii au fost chemați să intervină pe strada Ștefan cel Mare, la blocul A3, după ce un copilaș a rămas blocat în casă. Bunica acestuia l-a lăsat câteva minute nesupravegheat, pentru a merge la uscătorul de pe scară, moment în care băiețelul de numai doi ani s-a jucat la ușă și a blocat-o. La fața locului, s-a deplasat un echipaj de descarcerare care cu ajutorul unui despărțitor hidraulic a reușit să deblocheze ușa,.

Aceasta nu a fost însă singura intervenție de acest gen a pompierilor, în weekendul ce a trecut.
În ziua de sâmbătă, 16 februarie, o pășcăneancă a sunat la 112 după ce a rămas blocată în liftul scării B, al blocului Moldova. Mihaela Pleșcan, de 41 de ani, a intrat în panică după ce a observat că liftul nu se mai mișcă și a rămas blocat între etajul 1 și parter. Nu a durat mult timp, iar la fața locului a sosit un echipaj de descarcerare al subunității ISU, care a reușit să o scoată pe pășcăneancă nevătămată din ascensor.

Alte articole