0.9 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

A primit o maşină de curse, la majorat. Acum participă la prima competiţie – VIDEO

Pasiune costisitoare pentru un tânăr din Paşcani care abia ce şi-a celebrat majoratul. Visul de a participa şi a câştigă o competiţie de drift se realizează uşor uşor mai ales că a primit cadou o maşină modificată şi dotată corespunzător, de la părinţii săi. Nu s-a putut abţine până nu a făcut şi o proba, chiar în curtea casei. Zgomotul a fost pe măsură.

masina drif cristian 1

Cristian are 18 ani şi pasiunea pentru drift a pornit în urmă cu câţiva ani când, pe calculator a găsit jocurile de curse, cu maşini. Devenind din ce în ce mai bun, a încercat şi cu maşina părinţilor, în faţă casei, până când, pe zăpadă i-a reuşit cele mai frumos drift.

cristian chirvasa

Tanarul descrie driftul că fiind adrenalină la maxim şi mai ales îndemânare.

Părinţii l-au sprijinit în pasiune lui, iar în urmă cu câţiva ani au achiziţionat un BMW seria 3 şi l-au dus la firme sepcializate din Piatra Neamţ pentru a fi modificată.

masina drif cristian 2

 

Acum se pregăteşte în fiecare sâmbătă, la Poligon pentru a reuşi că în zilele de 16 şi 17 mai să facă o figura frumoasă la Expo Burn ce va avea loc la Carrfour Felicia Iaşi. Iar de aici să pornească frumoasă aventură către pasiunea lui.

masina drif cristian 3

Prea mulţi pasionaţi de acest sport în Paşcani nu sunt, Cristian fiind singurul care şi are o maşină modificată pentru acest sport. Costurile pentru că BMW ul să aibă un motor de 4.400 V8 şi să dezvolte 300 de cai, şi mai ales interiorul să fie adaptat corespunzător au depăşit 5.000 de euro.

masina drif cristian 4

E conştient că mai mult cheltuie decât să câştige însă făcând acest lucru se simte împlinit.

Cristian Chirvasă este elev în clasa a XI a la Colegiul “Mihail Sadoveanu” din Paşcani. După terminarea studiilor liceale vrea să urmeze cursurile Facultăţii de Mecanică de la Iaşi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow