3.3 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

A plecat să ia alocaţia fraţilor şi a primit un cuţit în gât

Un sătean din Scobinţi a fost trimis în judecată fiindcă a fost la un pas să-şi ucidă nepotul. Pe 14 mai, Constantin Trofin (33 de ani) s-a amestecat în cearta dintre fratele său şi nepotul de 17 ani. Băiatul fusese trimis să ridice alocaţiile mezinilor, însă a folosit o parte din cei 126 de lei ca să-şi cumpere bere şi ţigări. Când a ajuns acasă pe două cărări, tatăl său l-a luat la întrebări, iar băiatul a răspuns împingându-l peste plită.
Strigătele celor doi au fost auzite de Trofin, care a sărit să-i despartă. Nepotul însă întâi l-a dat afară din casă, apoi l-a urmărit în curte şi l-a înjurat. De la îmbrânceli s-a ajuns repede la o adevărată dramă. Trofin a luat un cuţit şi l-a înfipt în gâtul nepotului, secţionându-i traheea. Rănitul a avut nevoie de o operaţie, iar medicii au stabilit că viaţa i-a fost pusă în pericol.
Acum, Trofin e acuzat de tentativă de omor calificat. „În favoarea inculpatului a fost reţinută provocarea”, a precizat Carmina Pascal, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunal.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow