More

  A plecat încătușat din Primărie

  Array

  A plecat încătușat din Primărie

  Un bărbat a ieșit încătușat din sediul Primăriei Scobinți după ce a amenințat că omoară funcționarii publici. Ba mai mult, acesta a lovit și oamenii legii veniți la fața locului pentru a aplana conflictul. Martorii spun că nu este primul scandal făcut de sătean ci aproape de fiecare dată când se îmbată vine și adresează injurii și amenință. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

   Scandal ca la ușa cortului la Primăria din Scobinți. În această dimineță, Gheorghe Olaru în vârstă de 46 ani s-a îmbătata bine și a intrat pe ușa sediului unde a luat la înjurat pe toți cei care i-a văzut în fața ochilor. De amenințări cu moarte nu au scăpat nici cei din conducerea comunei, chiar dacă primarul Gheorghe Hrițcu nu se afla la sediu ci la Iași, la Consiliu Județean.

  Funcționarii publici au chemat la fața locului polițiștii pentru ca scandalul să fie aplanat. Bărbatul însă nu s-a oprit aici. Se pare că ar fi lovit și oamenii legii.

  Săteanul fost încătușat și dus la sediu Poliției din Scobinți pentru a fi liniștit, acolo unde i s-a dat și o amendă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice dar și pentru ultraj cu 900 de lei.

  Din informații se pare că bărbatul este căsătorit și are copii. Nu este beneficiar de ajutor social pentru că are pământ însă este cunoscut cu probleme psihice.

  Menționăm că polițistul care l-a încătușat pe scandalagiu este angajat din sursă externă, anul trecut. Are 25 de ani și se numește Petru Alexandru Bolboros fiind numit adjunctul șefului de Poliție Scobinți.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet